بچه ها شما فوق العاده هستید
امیدوارم هر چه زودتر بیان تا ...
با تشکر و سپاس
امیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بچه ها شما فوق العاده هستید
امیدوارم هر چه زودتر بیان تا ...
با تشکر و سپاس
امیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
SSA Leopard
nice
you make us happy
ايشا الله سال بعى رتبه اول رو كسب كنيى
عضو VIP شهرسختافزار
چرا سال بعدی ؟ :دی ایشالا در فینال اول میشن .
دمتون گرم بچه ها عالی بود .
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
عضو VIP شهرسختافزار
مسابقات فینال کی برگذار میشه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام
مسابقه فينال اواخر مرداد ماه امسال در شهر تايپه برگزار ميشه
D J V A H I D (20-06-10), sAsAn.K (21-06-10), serpens13 (24-06-10), Shahryar (24-06-10)
عضو VIP شهرسختافزار
عزیزانمون کی بر میگردند از سفر موفقیت آمیزشون؟ بریم یعنی استقبال و حلقه گل و قهرمانان قهرمانان بخونیم؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
D J V A H I D (20-06-10), PUMAOC (20-06-10), sAsAn.K (21-06-10), serpens13 (24-06-10), Shahryar (24-06-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید انشااله فینال رو دیگه اول میشند !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Confessor
Of the tragedies in man
Lurking in the core of us all
The last dying call for the everlost
Brief encounters, bleeding pain
کاربر شهرسختافزار
بچه ها امروز رو مهمون گیگابایت هستند. یه دوری اینور و اونور میزنن و چند تا برنامه
فردا از 11 صبح به بعد آزاد هستند که برن سراغ خرید و گردش خودشون
و همون فردا 5:05 دقیق با هواپیمایی امارت سفر می کنن به دبی و انشاالله پس فردا صبح فرودگاه امام خمینی هستند
اگر برنامه تغییر کنه من مجدد خبر می دم
SSA Super V.I.P
این هم از قدرت ایرانیان و شهر سخت افزار !
تبریک به همه ی عزیزان و خصوصا شهریار عزیز ، گل کاشتی ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
عضو VIP شهرسختافزار
با سلام
متاسفانه خطوط اندونزی دچار مشکل هست من با دوستانمون در اونجا تماس داشتیم اما متاسفانه نمی دونم چرا بعد از 10 ثانیه قطع می شد !!
و نتونستم تماس داشته باشم با بچه ها انشا ا... وقتی تشریف اوردن ایران خبر های کلی رو از بچه ها می گیریم
باز هم تبریک می گم به دوستانمون فوق العاده بود
اما یک سوالی برای من پیش اومد که هر چی با خودم صحبت کردم نتونستم موضوع رو برای خودم حل کنم مثل اینکه یک سری از دوستان اصلا خوشحال نشدند که شهریار و سیاوش جان تونستند در اسیا مقام بیارند و نمی دونم دلیل این موضوع چی هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال
شهریار و سیاوش جان برای بار 1000000000 به شما تبریک میگم فوق العاده بود گل کاشتید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks